Algemene voorwaarden

Naam webwinkel: Nuver illustraties
KvK nummer: 82258724
e-mail: info@nuver-illustraties.nl

Met het plaatsen van een bestelling bij Nuver illustraties ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Producten:
De producten van Nuver illustraties worden allemaal met de hand geïllustreerd. Elk product is uniek en zorgvuldig op maat gemaakt. Ze kunnen daarom afwijken van de werkelijkheid. De producten zijn puur en alleen voor decoratief gebruik.

Bestellen:
De producten kunnen alleen worden besteld via www.nuver-illustraties.nl. Na het bestellen en betalen zal de koper een bevestiging ontvangen via het opgegeven e-mailadres. Wanneer het product klaar is zal de koper hiervan bericht krijgen.

Verzenden
Alle producten worden netjes en veilig ingepakt voor verzending. De wachttijd bedraagt minimaal 14 werkdagen.

Betaalwijze
Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s (€) en inclusief btw. Bestellingen kunnen betaald worden via iDEAL of creditcard.

Verzendkosten
Producten worden verzonden via POST NL. Retourkosten worden niet vergoed.

Garantie
Het kan voorkomen dat, ondanks grote zorg, illustraties komen te vervagen. Het is daarom belangrijk dat het product alleen met een droge doek wordt afgenomen. De producten zijn puur en alleen bedoeld voor decoratie.

Privacy
De door jou verstrekte persoonlijke gegevens voor betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stellen Nuver illustraties in staat de betaling te regelen en de artikelen bij jou te bezorgen. Op alle bestellingen bij Nuver illustraties is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.

Retourneren
Alle gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Standaardproducten uit de shop kunnen wel worden geretourneerd. Mocht je op enige manier toch niet tevreden zijn over het product dan mag het product, op eigen kosten, binnen een termijn van 14 kalenderdagen worden teruggestuurd. Let wel, onderstaande voorwaarden zijn van belang wanneer het product wordt geretourneerd:

  • Het product is niet gebruikt
  • Het product verkeert in dezelfde staat als het moment van ontvangst
  • Het product is teruggestuurd in een verzenddoos

Gedurende 14 kalenderdagen mag je de overeenkomst ontbinden. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Als je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken, dien je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat te retourneren inclusief een retourformulier. Deze kunt u opvragen door te mailen naar info@nuver-illustraties.nl

Aansprakelijkheid
De website van Nuver illustraties wordt met de grootste zorg onderhouden. Echter kan het voorkomen dat er onjuiste informatie op staat. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Nuver illustraties aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook. Nuver Illustraties vrijwaart zich van alle juridische consequenties. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer onjuiste informatie op deze website vermeld wordt.