Nuver Illustraties

Maakt jouw gepersonaliseerde, handgemaakte wenstegeltjes, huisportretten en wandborden

Erg blij

Erg blij met mijn nieuwe wandbord! Nicolet heeft onze woning perfect nagemaakt en het bord hangt nu in onze keuken te schitteren!

Gepersonaliseerde wandborden

"Een geboortekaartje is persoonlijk en onmisbaar na de geboorte van een kindje. Laat dit voor altijd vastleggen op een wandbordje. Een uniek en persoonlijk cadeau wat altijd in de smaak zal vallen. Subtiel, minimalistisch & geheel naar uw wens"
De borden zijn wit van kleur en in twee maten te bestellen. Je zou ze kunnen ophangen of kunnen neerzetten. Een item wat mooi staat op de kinderkamer of in uw interieur.

Gepersonaliseerde wenstegeltjes

De wenstegeltjes zijn erg populair. Ze zijn wit van kleur, robuust en passen in elk interieur. Laat een geboortetegeltje maken of koop voor jezelf een tegel met een mooie opdruk. Alles is mogelijk. De tegeltjes zou je los kunnen bestellen of samen met een staander of ophangsysteem.

Shop

Ben je op zoek naar dat ene tegeltje dat je al vaker voorbij hebt zien komen? Die vind je in ons assortiment! Bestel snel jouw eigen tegel met een hartje van bladgoud of die gave tekening van de Groningse Martinitoren!

Nuver op Instagram

[fts_instagram instagram_id=17841444704694401 access_token=IGQVJXLW1mZAklJN1BsRzZABdms2ak83eUhYWjlObTR4ZAnVLMW9HcjFVaklNWWY0ZAWJiSDlGalBjOFhZAMmpGbl82TFI3OUF2MmppcEVOYjN0cklKREJtUk12Vl9nX1NZATC1hUWpReUR3 pics_count=6 type=basic super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]