Gepersonaliseerde wenstegeltjes

De wenstegeltjes zijn heel populair. Ze zijn wit van kleur, robuust en overal in huis is er wel een plekje voor te vinden. Vooral de geboortetegeltjes zijn razend populair.
Laat er een maken aan de hand van een geboortekaartje. Of stuur er een op met een mooie tekst, een lief gebaar of een herdenking.
De tegeltjes zijn 13x13cm en kunnen los worden besteld. Maar hoe leuk is het om ze neer te zetten of op te hangen in huis. Ook deze systemen zijn te bestellen bij Nuver.

Bestellen
Wanneer je je gepersonaliseerde tegeltje gaat bestellen kun je een foto uploaden en is er ruimte om je wensen aan te geven. Is het voor mij duidelijk hoe het tegeltje eruit komt te zien dan ga ik voor je aan de slag. Tussendoor stuur je een foto van het tegeltje. Tevreden? Dan bak ik hem af. Voor die tijd is er ruimte voor een correctie.
Nieuw! Je kunt bij ons ook bladgoud op je tegeltje laten verwerken, voor die extra luxe uitstraling. Voeg dit toe bij het bestellen.

Zoek je inspiratie? Kijk dan even op mijn Instagram.

Heb je andere vragen dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@nuver-illustraties.nl.

 

Om de illustratie op de tegeltjes zo lang mogelijk mooi te houden adviseer ik het tegeltje alleen af te nemen met een droge doek.

wenstegel-hartje-bladgoud
wenstegel-ted

Accessoires voor jouw wenstegel

Voor als je een extra staander of ophangsysteem wil.